PR CUAET
-
Увага‼️‼️Важлива інформація для людей, особливо, які не можуть знайти роботу для подачі на ПР. Учора відбулися зміни в Express Entry. Це стосується людей, в яких досить висока англійська( від В2). Внесли у список професію страхового агента, навіть, якщо він self employed. Мій чоловік працює саме таким страховим агентом. Треба пройти навчання і отримати державну ліцензію. За кілька місяців можна подаватись на PR. Це прекрасна можливість, якої ще не було! Особливо для тих, кому це цікаво. Хочете дізнатись, як дану ліцензію отримати і які ще перспективи вона дає, зателефонуйте чи напишіть моєму чоловікові: Кічмаренко Володимир +1 (431) 334-2955
-
За сімейних обставин не може нажаль аж 5 міс в мене бути. Ворк перміт теж до травня на жаль. Але чому мають бути причини відмови? Вона вже тут була 1 раз, коли війна тільки почалась. Законів не порушувала, в мене є запрошення на весілля. Просто що час, нічого не можемо з цим зробити(
-
Злапала
-
Я через них робила, доступні ціни і через 2-3 дні готовий переклад www.tamanitoba.ca/
-
В тимчасовому статусі 2 роки за рік. З PR 1=1. Тобто якщо були два роки на ВП то це 1 рік стажу+ 2 роки на PR- дні поїздок за межі Канади
-
Дякую за інформацію. Буду мати це на увазі.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html#eligible
-
-
Ось силка на сайт :
-
Так все вірно 0,5, але максимум 1 рік ви можете зарахувати як temporary resident і мінімум 2 роки має бути як permanent resident
-
Дякую, вже зрозуміли, але при заповненні даних просить вказати телефон лише України, що робити?
-
mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Я цього не знаю. Я в усіх цих штуках взагалі не експерт. Просто поділився своїм досвідом.