PR CUAET
-
Если ваша дочь учится по ворк пермиту, то она имеет право учиться только до окончания его срока. Далее в обязательном порядке нужно получать стади пермит. И заявку подавать нужно заранее, чтобы стади пермит уже был на руках к моменту окончания срока действия ворк пермита.
-
Good day Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). We verified the information you provided and we were unable to determine the nature of your enquiry. If you were unable to find the information you are looking for on our website, or you have a case specific question, we invite you to fill out a newIRCC Web form. Please upload an explanation letter and supporting documents (if applicable) in the field reserved to that effect. Thank you, Clarisa-Rosalva Agent #4920 Immigration, Refugees and Citizenship Canada Note: The information provided may change without notice. If there is conflicting information between the text in the email and the Immigration and Refugee Protection Act, the Citizenship Act or their regulations, the Act and/or Regulations prevail. This email was sent to you in the language of your choice. The information on the IRCC website is available in both official languages. Вчера получила такое письмо вместо оар, до этого отправила web form to remove my spouse from the application, уважаемые эксперты поделись пожалуйста мыслями что делать в такой ситуации, я так понимаю что заявку отложили из-за этого
-
Конгрес Українців Канади - відділ Калгарі закликає приєднатись до мітингу "Ukraine is not for sale" в неділю, 2 березня, з 13.30 до 15.00 Municipal Plaza, 800 Macleod Trail SE. Адміністрація Дональда Трампа на повному ходу змінює принципи у зовнішній політиці. І для багатьох країн підтримка України тепер вже не просто вияв людяності, це засіб збереження демократії у власних країнах. Ми хочемо нагадати, хто почав війну та хто є диктатором. Відбувається геноцид, це неправильно. В України є право захищатися. І ми повинні прийти на мітинг, щоб якось вплинути. Як вплинути на владу - ключове питання. Не мовчати - це єдиний спосіб боротьби. Приходимо самі та приводимо друзів! Разом до Перемоги!
-
Вітаю, ми надаємо таку послугу
-
Вітаю, ми допомагаємо брати зі Словаччини
-
А Вам АОР вже прийшов? Бо це виглядає ніби вони не можуть знайти вашу заявку без номеру і не дуже розуміють чому Ви відправили документи, тому і дають Вам посилання на веб форм щоб загрузити те що Ви вже відправили використовуючи Ваш номер заявки і написати пояснення куди саме і чому Ви додаєте їх.
-
Не треба
-
При умові, що рішення ще не прийнято. Тут же рішення прийнято
-
В Квебеке действительно есть такое, что тем кто прибыл после 31 мая 2024г. мед. страховка не положена. А видят это они по ворк пермиту. Если ворк пермит выдан после этой даты, то понятно что человек ни с другой провинции приехал. И по ворк пермиту понятно, что он первый, а не полученный позже в Канаде. Там же в верху указан адрес. На первом ворк пермите у меня был указан адрес в стране откуда я подавала заявку на визу, уже во всех последующих указан канадский адрес.