PR CUAET
-
Подавайтеся звісно ще раз. В групі є вже декілька випадків аналогічної ситуації і вже отримали ворк перміт після повторної подачі. А та перша заявка так і висить. Можливо колись і до неї черга дійде.
-
Як податися на ноутси? Дякую
-
Добрий вечір можливо у когось є пігулки від тиску? В Сент Джонсі?
-
-
Тато служив в 1966 в Радянському союзi, там все по iнакшому записано чим в украïнському, менi i навiть татовi важко розiбратись😬🤔
-
У мене питання, почала заповнювати форму 5710 і помітила що минулого разу не вірно зрозуміла питання з приводу nickname, і не поставила так, бо після одруження я змінила прізвище, тепер хочу це виправити і як краще зробити, написати їм explanation later, чи просто виправити помилку в цей раз
-
Вітаю! Іду до сина в Канаду на 2 тижні у березні та планую продовжити ворк перміт. Моя віза закінчується в жовтні 2025 році. Необхідно теж продовжити . Підкажіть, будь ласка, чи можу я податися за ці 2 тижні на продовження ворк перміт та візітор візу і поїхати назад в Україну ?
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка,як правильно вказати канад.досвід роботи. Я працюю асистентом вчителя.Прийняли на роботу в листопаді 2023 року,але 6 міс.були випробов.термін і контракт не постійний.У травні 2024 вже дали постійний контракт. Як правильно вказати початок роботи, з листопада 2023,вірно?Бо робочі години почали нараховуватися саме з листопаду.І чи потрібно вказувати,що липень та серпень були на ЕІ?Тобто розривати досвід? Дякую.
-
Без пояснювального листа?
-
В rank я написала кадет, молодший сержант, сержант із датами присвоєння. А в title, наприклад, стрілець, начальник станції тощо.