PR CUAET
-
Я чула від міграційних консультантів що дійсно зробити візу з візітор рекорд складно. Тільки якщо ви подаєте на себе і одночасно на дитину, тоді можуть дати. І вони рекомендують якщо дитина вже навчається в школі то подавати на стаді перміт, з ним можна буде візу зробити.
-
Я в п'ятницю також питав за бокс 85 в Т4 в нашого бухгалтера. Вони нікому це не надають, так як вважають, що немає сенсу. Вона мені дала виписку, в якій вказана ця сума, яка щомісячно списується з мене за страхування (бенефіти) і розписала з чого та сума складається: це Life, STD – Short Term Disability, LTD – Long Term Disability, AD & D – Accidental Death, and death, Dental, Health. Що можна включати з того всього в бокс 85, а потім в лінійку 33099, вона не знає, сказала проконсультуватися з бухгалтером по tax return, і порахував сам... Хто з бухгалтерів підкаже, що і як можна порахувати, якщо боксу 85 в мене точно не буде в Т4, але вирахування з пейстабу кожного місяця є. Чи можу я просто просумувати цю суму і записати в лінійку 33099 разом з іншими медичними витратами? Доречі, я можу включати любі медикаменти, навіть без рецепту лікаря, якщо я маю чек на покупку?
-
Підкажіть будь ласка, якщо вʼїджати в Україну чи Європу на 3 тижні, але довідки вже були готові, то треба переробляти?
-
Працюємо онлайн,підписи через DocuSign , zoom review 15 хв
-
Конгрес Українців Канади - відділ Калгарі закликає приєднатись до мітингу "Ukraine is not for sale" в неділю, 2 березня, з 13.30 до 15.00 Municipal Plaza, 800 Macleod Trail SE. Адміністрація Дональда Трампа на повному ходу змінює принципи у зовнішній політиці. І для багатьох країн підтримка України тепер вже не просто вияв людяності, це засіб збереження демократії у власних країнах. Ми хочемо нагадати, хто почав війну та хто є диктатором. Відбувається геноцид, це неправильно. В України є право захищатися. І ми повинні прийти на мітинг, щоб якось вплинути. Як вплинути на владу - ключове питання. Не мовчати - це єдиний спосіб боротьби. Приходимо самі та приводимо друзів! Разом до Перемоги!
-
Конгрес Українців Канади - відділ Калгарі закликає приєднатись до мітингу "Ukraine is not for sale" в неділю, 2 березня, з 13.30 до 15.00 Municipal Plaza, 800 Macleod Trail SE. Адміністрація Дональда Трампа на повному ходу змінює принципи у зовнішній політиці. І для багатьох країн підтримка України тепер вже не просто вияв людяності, це засіб збереження демократії у власних країнах. Ми хочемо нагадати, хто почав війну та хто є диктатором. Відбувається геноцид, це неправильно. В України є право захищатися. І ми повинні прийти на мітинг, щоб якось вплинути. Як вплинути на владу - ключове питання. Не мовчати - це єдиний спосіб боротьби. Приходимо самі та приводимо друзів! Разом до Перемоги!
-
есть конкретный консультант, у которой почему-то не получается податься на визу с visitor record. и она вещает в ютубе, что это невозможно и будут отказы. это возможно, реально и успешно. нужно всего лишь до верной формы дощелкать, тк портал глючный. подав верную форму - на визу, а не на visitor record, дети получают визу. справедливости ради, с sp это сделать легче, тк портал более интуитивно понятен