PR CUAET
-
З листом проблем не буде. Проблема інша - Канаді більше айтишники не потрібні, тому вони скоріш за все більше не робитимуть виборки з айтишними ноками
-
Якщо не подати інформацію про зміну адреси, як це вплине на отримання і заповнення Портал 1 ??? Розумію що карта по пошті прийде на стару адресу, там проживають наші знайомі, віддадуть нам карти. Де ще на етапі Портал 1 и 2 може вплинути адреса?
-
Дякую. Я не тільки про SEM думаю. З ним все ясно ще з минулого року, бо від квітня 24го не було жодної вибірки. У Торонто та Онтаріо напевно є й інші підходящі провінційні програми, що привʼязуються до роботодавця. Тому й питаю, чи можна з АВ подаватись на провінційні програми в Онтаріо.
-
Можна. Ми отримали номінацію від oinp проживаючи в альберті. Залежить від стріму і його умов.
-
Нема. Рекомендували правильно
-
Менше ніж півтора місяці
-
Скажіть, будь ласка, я зробив рік тому еволюацію диплома IQAS. Я хотів подаватися на AOS, тому що я перебуваю в провінції Альберта, але тепер хочу подаватися також на федеральну програму Канади Express Entry, тому що там з'явилися пільгові вибірки для Trade спеціальностей. Чи можна подаватись на EXPRESS ENTRY з еволюацією диплома від IQAS чи потрібна еволюація диплома WES?
-
На оф сайте указано - все страницы с какими либо отметками. Если паспорт весь заполнен, то весь
-
Користувача Ирина було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як краще продовжити візу ? Моя поточна віза до 10.2025 року. Ворк перміт до 01.2026. Буду у сина в Канаді цього місяця протягом 2х тижнів. Планую продовжити ворк перміт. Як бути з візою ?🫣 Подаватися зараз з України на візу -чекати рік. Пишуть з Польщі швидше, звісно в Польщі буваю, бо їжджу до дітей через Польщу. Але ж напевно треба пояснення чому подача з Польщі ? Дякую 🙏
-
Я буду в Канаді лише 2 тижні ) Не дочекаюсь 😅
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка,можливо хтось в курсі. Я пропрацювала 5 міс поваром і тепер ресторан закрили на ремонт до квітня і я сиджу вдома на ЕІ. Якщо я вийду на роботу мені треба допрацювати 7 міс для подачі на пр чи по новому рік працювати?
-
Як будуть кваліфікувати диплом медсестри бакалавра, отримавши в США??? Чи треба підтверджувати? Скільки часу?