PR CUAET
-
Дякую)
-
Якщо на змінювати професію, то просто допрацювати
-
В чатах були запити на підтвердження канадської адреси до Р1, я сиджу в багатьох гілках і такі були на різних програмах Можете самостійно пройтись по історії, не зберігаю «хронології» і питання/відповіді
-
дякую. вже в активному пошуку👍.🥰
-
Просто попереджаємо, що можуть бути рандомні перевірки і запити, щоб не було несподіванкою
-
-
Вітаю группа! Така справа маю wp до 04.2027 але перебділа і подала на продовження ( зробила оплату) за день до оголошення, що все продовжили до 03.2026! Чула що в таких випадках можно відхилити запит та отримати гроші назад. І зробити це вже у березні 26 Підкажіть будь ласка, кто стикався чи є якась інформація! Я дуже вдячна кожному 🌞
-
передивіться,чи відмітили, що це перша декларація. Не повинно бути все так складно,це доволі проста програма.
-
Я 3 міс вдома виходить
-
Human Capital Priorities
-
По якому струму ви йшли?
-
Дякую, так в чергу стала ще місяць назад і не розумію скільки чекати. Враховуючи що можна ще подовжити ворк перміт до березня 26го, то хочу встигнути отримати новий паспорт
-
у вашому випадку - не міняти
-
Запитання людині, які була надана моя перша відповідь: Питання:якщо я подаюсь з дитиною на подовження WP and Wp на основі нових паспортів, то в IRCC бачать наш нові дозволи та нові паспорти? Чи треба їм оновлювати інформацію по новим паспортам? Давайте будемо уважнішими і не створювати путаниці. Я вам надалі надала відповідь на ваше питання «Якщо ви ще не отримали AOR, то офіційно змінити адресу через онлайн-інструменти IRCC може бути складно, оскільки ваш файл ще не має номера заявки. Можете спробувати подзвонити на гарячу лінію, або чекати АoR» також пораду надав користувач PS: «ми змінювали по UCI. все працює. по телефону агент тільки підтверджує що ви змінили. він не міняє на жаль.» Дякуємо,
-
Якщо не горить, то стати в чергу очікування і за кілька місяців отримаєте слот. Бажано стати в чергу у всі консульства в Канаді. Але є умова кожен день заходити в свій кабінет, щоб не пропустити запропонований слот. На підтвердження є 24 години. Якщо горить то Європа...