PR CUAET
-
Поздоровлення! Підкажіть, Ви міняли пояс, країну чи щось? Або просто впіймали?
-
Ні,ну зп трішки виросла,це все,він сказал що все заповнив все реді ту го але щось на стороні сайту/говерменту щось таке
-
Я нажимала назад , а потім знову заходила , і так разів 5 і тільки тоді зʼявилося, зараз знов нічого не має ((
-
Це можливо у вас є приріст капіталу? Бо наскільки знаю тільки по цій формі є затримка говермента, але в мене такого ні в кого не було, то ж всім вдалося подати.
-
Чи встигали по часу??
-
Дитині до 12 років
-
-
Якщо ви подались на ПР після подачі декларації 2024 року, то варто швидко повідомити СРА коли ваш статус з single змінився на common law. Через нестиковку у вас можуть бути проблеми і з СРА, повернення переплачених бенефітів і з ПР (відмова) Дитячі бенефіти зміняться дуже, якщо працюють двоє. Я тут була 1 рік сама і подавалась як common law але проживаємо окремо через війну, а другий рік вже як разом, бенефіти урізали на 70%. Коли він приїхав до Канади, в нас був перегляд файлу СРА, вимагали неймовірну кількість доказів, що ми не жили, чому не жили, як так вийшло і тд. Усі доходи в тому числі з України Я би вже радила взяти консультацію імміграційного адвоката, поки ще можна підкоректувати ситуацію
-
Саме так:( Я думаю в них є документ про separation. Ми подались разом по цій програмі і імміграційний адвокат радила якомога більше документів спільних додавати, щоб про common law не було і питання. Навіть на продовження WP подала в одній анкеті і через те зависли. Надіюсь то все поможе 🫣