PR CUAET
-
Так, можна Так, обовʼязково бо в вас буде програма FSW. Також ви маєте набрати мін 67/100 по шкалі FSW От вимоги по коштам
-
Цікавить протилежна ситуація, у подруги всі податкові з 2022 року як separated, і тільки починається процес розлучення, чоловік в pr як dependent, то це їй потрібно повідомити про розлучення коли буде рішення у всі інстанції, чоловік ніколи не жив в Канаді з ними
-
Добрий вечiр, Наталiя, йдеться про Commercial Mortgage Broker чи Realtor Broker? В якому мiстi/провiнцii?
-
Дякую,зайду завтра ще раз дізнаюсь що там як,бо я на цю дурницю про «щось в них там» не повівся + він сказав що все ввів і в мене все ок(по іншому бути не може,так як там лише нова т4 форма і все інше як і було)
-
• Ukrainians can still apply to extend their temporary status in Canada, even if their passport is not up-to-date. Each case will be assessed on an individual basis.
-
Яку саме property ви збираетесь купити? Commercial Brokers мають спецiалiзацiю - ресторан, офiс, складське примiщення, retail (магазин).. Там багато нюансiв в аналiзi financials... Я знаю двох, спитаюсь у них в Понедiлок, та напишу вам.
-
Новина! WP можна продовжувати тепер з простроченим паспортом www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html
-
PR: Надати документи про розлучення імміграційній плані Канади через веб форму. Taxes : повідомити CRA через додавання документів в персональному аккаунті
-
Чи може якось вплинути те що вона була скрізь separated без рішення суду про розірвання, але в pr married, тому що ще не розлучена?
-
В ПР аплікації - обовʼязково вказувати ВСІХ дітей. З громадянством і без Степ і ні Щодо тих, хто громадяни Канади детально писали тут: 🍂 Як додати дитину, народжену в Канаді, до вашої PR-заявки?
-
Ви можете його виключити з претендентів на PR, якщо бажаєте, навіть якщо процес розлучення ще не завершений. Тільки якщо не по ньому родич
-
Виключити ака видалити - ні. Поставити non accompanying- так Розлучені люди чи ні - чоловік має фігурувати в аплікації