PR CUAET
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
Update: Alberta, Подача 29.02.2024 AOR 27.02.2025
-
Доброго дня @Jannet_angel дуже файно викладає.
-
Доброго дня. Якщо в мене намає доступу до Дії,немає українського номеру телефону/ІНН на руках немає як я можу зловити слот для дитини на новий закордонний паспорт?
-
Доброго дня, хто подавався на новий загран підкажіть плз: 0. Якщо я хочу дійсний загран собі лишити я маю писати якусь заяву до, чи вже на місці це вирішується? 1. чи потрібно мати з собою фотокартки чи там на місці фотографують? 2. Money order потрібно мати з собою сплачений чи як воно працює? 3. Збір 172 кад (консульство Торонто)? Чи вже інша сума? Дуже дякую за відповіді 🙏
-
Ось доречі її канал, рекомендую youtu.be/3Eqe5dp_Hfo?si=onCX8cmYHGMDuDMx
-
В мене немає ІНН на руках,немає фотографії ІНН то я не зможу зробтттт собі укр банк. В мене є канадскій номер,та це не дає змогу зареєструватися в Дії