PR CUAET
-
Запрошуємо на романтичну комедію «Коли ти вийдеш заміж?» Найгарячіша комедія зими з топовими зірками про мистецтвознавицю Ксенію(Наталія Денисенко), яка прекрасно розуміється на картинах, їй чудово вдається керувати галереєю. Однак вона геть безпомічна коли справи стосуються чоловіків. Її щойно кинув наречений, тож аби прийти до тями дівчина вирушає на море. Випадково їй на очі потрапляє картина Поля Гогена «Коли ти вийдеш заміж?» Розуміння того, що саме вона бачить на власні очі, штовхає Ксенію у вир пригод. Однак вона не єдина, хто усвідомлює цінність справжніх шедеврів. Поруч з веселою та небезпечною Лорою (Антоніна Хижняк) на творіння художників починаєш дивитися інакше. Та й на своє власне життя погляд змінюється також. 🎭 Зірковий каст. У фільмі грають улюблені українські актори: ✔ Наталка Денисенко – у ролі сильної та чарівної Ксенії ✔ Тарас Цимбалюк – харизматичний герой, який змінить її життя ✔ Антоніна Хижняк – вірна подруга, без якої не обійдеться жодна пригода Квитки і розклад сеансів: linktr.ee/filmhivehq
-
Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка, заповнили анкету, сплатили усі сбори, відправили, у особистому PR accounti є лише SUBMITTED і все, я можу скачати усі подані документи, і більш нічого! На пошту надійшов лист ШО ВИ ПОДАЛИСЬ на PR і т.і. і все ні номера нічого! може щось не так роблю? хто підкаже? дякую!
-
Я вже краще напишу імʼя прізвище, підпис від руки, і печать кровʼю, аніж просто друковане на компютері ім’я і прізвище.
-
Дякую за відповідь.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ ЗАПИС вебінару: Готуємось правильно подати податкову декларацію від 23 лютого, 2025 року. 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation 🔍 Кому це буде цікаво переглянути: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговорили: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості youtu.be/U342U8fnwCk?si=vUmd02sTIGXyYnQy
-
Підкажіть будь-ласка. Зараз щоб спіймати слота теж потрібно Резерв +?
-
Доброго дня, отримали AOR буквально February 19, а також коли подавали то зразу і проплатили біометрію - прикладали і ту що робили коли сюда їхали, підкажіть чи хвилюватися бо запрошення на біометрію так і не пришло. але AOR хоч отримали. Підкажіть. Дякую.
-
Чекайте. Ще в роботу не взяли. Прийде лист на електронну пошту з запитом на біометрію
-
тобто я так розумію що в мене ні номера нічого не має, і мені потрібно лише чекати АОР? так?
-
Привіт спільното! Запитання, можливо хтось з цим стикався. Після реєстрації на СCB отримала два листа : один на імейл про підтвердження що взяли до розгляду, та пізніше один лист в кабінеті CRA з наступним поясненням: The CRA determined that you are not eligible for: - Anastasia (імʼя доньки) since you do not meet the residency requirement Що вони мають на увазі? Може хтось через таке проходив вже?
-
27 серпня