PR CUAET
-
У мене зовсім пустий екран. Може через інший браузер треба ?
-
А як ви бачите вересень? У мене показує тільки серпень
-
Так - може як турист з терміном перебування не більше 6 місяців. Якщо маєте додатковий лист-погодження ворк перміту - то тоді можете отримати в аеропорту ворк перміт на термін, який вказаний в листі.
-
Дякую ❤️
-
З листопада вже працює зовсім інша система запису в консульства. Тепер можна ловити слоти в будь-який день, окрім вихідних, а не лише по вівторках. Але слоти розібрані аж до осені, тому єдиним варіантом зараз є ставати в чергу очікування і моніторити кожного дня свій кабінет, щоб не пропустити пропозицію слоту. Тут в чаті пишуть люди, що в Оттаві почали з'являтися вільні слоти.
-
А розмір зарплати за рік? Саме цікавить про reference letter з України.
-
1. Потрібна. 2. Може краще, може ні, вам прийдеться за цим щодня слідкувати. 3. Залежно як ви його будете міняти, візу можуть вклеїти в старий паспорт і можна подорожувати з двома : в одному віза а інший дійсний. Візу наче можна перенести потім без інтервʼю.
-
Оттава
-
CELPIP B1 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B2 - також пишіть нам!
-
Вимоги для ВСІХ країн однакові. Ви маєте вказати заробітну плату: за рік чи за місяць з позначкою /annual or /month Також бажано додати можливі бенефіти, отримані по контракту: премії, додаткові виплати тощо
-
Дуже дякую ,спробую сьогодні
-
Спасибо! А подскажите, еще, пожалуйста Custody documents, это что?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html?utm_source=chatgpt.com
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка коли вже отримала новий ворк перміт, куди треба його відправляти? Як подовжити сін номер я знайшла, а треба ще кудись відправляти?