PR CUAET
-
Ой, ні. То вже в мене вже все в голові сплуталося. Чоловіку прийшов WP-EXT, подавалися 11 лютого. То доньці не прийшов ніякий лист про Стаді перміт (подавалися 27 лютого). Але, я так розумію, що і не мав прийти, бо це перша подача на стаді перміт, а не його продовження. Тож перепрошую, що дезінформувала вас.
-
Це правда що подаватись на продовження open work permit тепер можна до 31 березня 2026? Це офіційна новина? Бо я чула що дедлайн 31 березня цього року.
-
Аор це номер аплікації, ви його отримали разом з біометрією)
-
Хтось подорожував з продовженим паспортом?
-
Доброго дня, чи можете надіслати будь ласка контакти візового центру?
-
Подача 17/11/2023 Сьогодні 6/03/2025 portal 1
-
Привіт Отримавши новий WP треба йти змінювати sin number? І якщо так, то сам цей номер зміниться?
-
Перепрошую, якщо питання повторюється, не можу знайти відповіді. Біометрію оплатила, але не розумію куди відправляти/чи загружати підтвердження про оплату. У листі просить зайти на офіційний сайт ircc та відправити через аккаунт. Аплікації ПР там моєї немає. Тому я не дуже розумію куди саме я мушу відправити підтвердження. Безпосередньо у ПР порталі моя аплікація у статусі submitted і там теж ніяких дій не можу робити. Підкажіть, де я туплю? Буде дуже вдячна за відповідь!
-
Дякую!
-
Спасибо большое за ваш ответ !