PR CUAET
-
Правильна відповідь від еліджибиті та дати подачі😁. Але ж може бути коли один офіцер бере на наступну купу аплікацій і тоді хтось попереду зявляється. До цього в основному серпень розглядали. Вересень пропустили фактично. Але повернуться. Не треба забувати що еліджибиті дають на протязі вже 9 місяців отже і портали за 3 місяці ніхто не закінчить.
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Як на мене це десь з того розряду, як студнти які подаються на СП кажуть що дружина буде дома залишатися (і так собі сильно піднімають фактори привязки до країни виходу, щоб отримати візу). А потім через місяць дружина "передумує" і подається на візу та ОВП щоб супроводжувати чоловіка. Комусь проходить, хтось потім має 4 відмови, і приїзжає до чоловіка вже аж коли є рішення на ПР (років за 3-4). Бачив і такі і інші сценарії
-
Най аплікант сам вирішує Я при подачі на свій ПР не ризикувала, хоч чоловік і «порізав» мій бал
-
Дякую
-
у мене з телефона взагалі найпізніший час 12:40, ніяких 13-14 навіть не показує🥲
-
І той слот що я бронювала вже недоступний значіть все працює
-
Отавва
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
З айфона
-
Слоти досі є бо кількість на серпень зменшилася