PR CUAET
-
Ну дивлячись що для вас запас . В мій час були вибірки СЕС 550-560, я тягнула саме на ці бали Пройшли з 530 бо бал впав
-
так
-
Але у вас і балів було "з запасом" :)
-
6.11.2023- подача 12.08.2024- еlegibility January- portal 1,2 19.02 -Ecopr 10.03- pr card 🥳🥳🥳🥳🥳
-
Було пояснення від CRA (зараз не знайду посилання), де вони уточнили, що cash back не оподатковується.
-
Чи потрібно ставити апостиль на довідку про несудимість з України для подачі на ПР?
-
У всех просто по разному, там выше люди пишут свой прогресс, у кого-то месяц, у кого-то две недели, все зависит как быстро отправляются документы и как быстро офицеры рассматривают🤷♀
-
Для статистики Сьогодні отримала номінацію. НОК 33103 Створення еоі початок Листопада Запрошення на аос 22 Листопада 1.12.2024 application submitted 10.02.2025 assigned for assessment 12.02.2025 information requested Відправили тільки роботодавцю, мені нічого. Потім було тихо. 7.03.2025 nomination issued 😁
-
Ну, фактор стресу у викладачів працює:))) не хвилюйтесь так, буває, що ті хто знає менше, здає на краще- це практика, як у спорті- тренер може виростити олімпійця, а сам ніколи медалі не взяв)) я наприклад завжди шукаю «підводні камені» це мене і потопило)) Мені балів вистачає для програми, вже подалась) але для себе піду здавати ще раз- спортивний інтерес)