PR CUAET
-
Я очень извиняюсь,не смогу столько написать на Украинском 🙏 Как у меня получилось только что в 10,30 вечера по Монреалю записаться в Оттаву на обновление паспорта: Я не могла 8 месяцев записаться вообще. С разных компов и планшетов Как получилось : Я зашла не с гугла ,а с встроенного интернета в компьютере ,я не знаю как он называется но с гугла не выходила вообще!!! Через скан паспорта пидпис Дия Мне выдало на каждый месяц по 75 мест .(я была в шоке просто ) Но когда нажимаешь ,пишет что мест нет Но я нажимала каждое место и время ,подтвердить и так весь месяц и каждый день и оно мне выдало место на апрель!!!! Девочки и мальчики я до сих пор в шоке от этого ,очень надеюсь что моя инструкция поможет кому-то ,я думала что это вообще не возможно ,так как 8 месяцев ничего не получалось Удачи всем 🙏 Слава Украине 💙💛
-
Если вам вклеят визы по апруву от 2022г, что крайне маловероятно, то прилететь в Канаду вы сможете скорее всего только как туристы. Ворк пермиты вы получить уже не сможете так как у вас нет писем о предварительном одобрении. Возможно вы не поставили галочку, что хотите работать при подаче заявки на визу. Если вы всё же ставили галочку, но вам просто не прислали эти письма, вы можете попробовать запросить эти письма от IRCC, но опять же маловероятно, что их пришлют. Но в случае если вы их получите то срок одобрения ворк пермита там будет до августа 2025г. А сейчас при въезде в Канаду выдают ворк пермит либо на три года со дня въезда, либо до даты, указанной в письме. Вы можете попытаться попасть в Канаду, но должны понимать, что шансов получить статус пребывания на три года с возможностью работать очень мало.
-
Просто по черзі натискайте на кожну синю дату поки не дасть відповідь, у мене вийшло десь на 20 раз
-
Добрый вечір, підкажіть будь ласка. Повинен був їхати Edmonton для подовження терміну дії паспорта, але загубив паспорт 🪪. Думаю що треба купити лотерейний квиток, бо паспорт я сьогодні знайшов 😊. Тож питання, йому залишилося 2 дні терміну дії. Чи повинен я виїзджати до консульства вже сьогодні щоб все встигнути, або його можна продовжити і після того як його строк закінчиться?
-
Я заходжу з телефону в сафарі браузері і в хромі. Роблю заявку, мені формує календар але весь сірий, що не можу вибрати дати, потім я йду міняю таймзону, неважливо з якої на яку ( типу був Київ, міняю на Оттава, або навпаки) вибираю інший день в календарі і вже всі числа стають синіми доступними, але при виборі, пише «консул недоступний, зверніться до тех підтримки»
-
Якщо у вас нема багато грошей (щоб хоча б на рік вистачило), Ви дуже ускладнюєте собі життя, намагаючись в'їхати із паспортом, який закінчується. Бо тут ви новий паспорт довго не зможете отримати. Отже, ні статусу, ні роботи, нічого. І можливості податися на новий ворк перміт за умовами КУАЕТ не буде вже у вас. Моя щира порада - зробіть паспорт спочатку (якщо ви вкладаєтеся в термін до закінчення візи), і вже їдьте, маючи при собі новий паспорт. Щоб хоч якась можливість була шукати якісь шляхи тут тимчасово залишитися.
-
У меня вот так
-
Я вже півтори години по тим датам клацаю по черзі і нічого не виходить, на кожну пише «консул недоступний, зверніться в тех підтримку»
-
Всім привіт, дайте будь ласка пораду, вихідні дані такі: подались на продовження ВП два місяці тому так як в дитини закінчується ВП в червні, подались груповою заявкою на всіх членів сім'ї, тепер жінці по стану здоров'я потрібно летіти в Україну з дитиною і шо робити( чи скасовувати групову заявку і подати суто на дитину так як одиночні розглядають швидше, чи лишити так як є летіти їм а потім якшо все добре погодять ВП відправляти поштою в Україну)
-
Так, цю дату знімаєте і переходите на іншу і так по черзі, поки не видасть
-
Не бачу сенсу обурюватися/ дивувалися. Подібне - стандарт для General Tests Питання про емоційний стан покупця: має на меті оцінити вашу здатність зрозуміти не лише буквальне значення слів, але й їхню емоційну чи соціальну складову. Це перевіряє, як ви сприймаєте контекст і нюанси ситуацій, що важливо для реальної комунікації, особливо у ситуаціях, де потрібне розуміння емоцій чи настрою співрозмовника. Наукові статті: Тест включає наукові та академічні тексти для того, щоб оцінити вашу здатність розуміти складніші типи текстів, що можуть зустрічатися в Канаді, зокрема в навчальному та професійному контекстах. Це частина перевірки вашого рівня знання мови в більш формальних, технічних ситуаціях, що також може бути важливо при імміграції або вивченні англійської на більш високому рівні. Якщо але на то пішло, IELTS General куди більш «мазахістські» схеми оцінки ваших знань має.
-
У меня тоже только первое сентября видно. Я в Вінніпегу.