PR CUAET
-
Це лист із лінком на портал, через який ви подавали заявку на ПР. Ви зайдете туди із своїми старими кредами. Далі підпишите декларацію, що ви в Канаді, вкажете адресу і завантажите фото. Там все дуже просто
-
16.10.24 разом з запитами на мілітарі і фінансами
-
ага. так замерло, что выдача пр увеличилась From 2020 to 2022, the number of admissions increased substantially, showing a remarkable 137% growth, with figures increasing from 184,575 to 437,590 individuals. Between January and September 2023, approximately 371,000 permanent residents were admitted. This represents an increase of approximately 5% when compared to the same period in the preceding year, January to September 2022, which had 354,300 permanent residents admitted. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/committees/cimm-nov-07-2023/permanent-resident-admissions.html а вот биометрия от временной анкеты подтянулась в пр анкету t.me/prcuaet/1783/517099
-
Не хочу нікого образити але таке враження що вони однозадачні, не можуть паралельно обробляти інформацію нажаль
-
Вот что мне знакомый написал, он был в консульстве сегодня: Я не просто говорил , да и не я один был ... Собралось много людей ... Они просто нас мягко послали
-
Правильно бухгалтер сказал. CRA сейчас "переделывает" свой софт в части обработки Capital Gain, поскольку запланированное увеличение налога откладывается до 1 января 2026 (если вообще будет). Для большинства резидентов налоговую декларацию можно подавать до 30 апреля 2025.
-
Дякую! А то я вже зовсім 🤪
-
Так
-
Доброго дня! Це вже можна їхати забирати паспорт?
-
Причому у мене оплачена була відразу одна біо, та все одно не прислали
-
Але ж аор роздає головний офіс. А біо хто?Значить не направляють нашу інформацію одночасно. Забувають кнопку натиснути?Але ж коли іншим приходять запроси одночасно або навпаки приходили біо без аор то це як було?Все вони можуть просто деякі заявки хтось відставляє на сторону
-
Ура! Подача 19.03.2024 AOR+біометрія 11.03.2025 Альберта
-
Місяць тому продовжив свій закордонний паспорт і по ньому подався і получив ворк перміт ще на три роки, зараз появилась можливість зробити новий (зловив слот за цілий рік)….можу я податись на новий паспорт не віддаючи старий і зберегти його продовжену дію також ?