PR CUAET
-
Подача 22.03.2024 12.03.2025 AOR + біометрія. Одна людина, Онтаріо.
-
добрий день! в міні-групі зазвичай проводимо два заняття на тиждень, вартість одного заняття - $20. чекаємо вас в особистих повідомленнях!🩷
-
-
Підкажіть будь ласка, який інтервал між портал 2 та eCopr?
-
@qngry_birds080789 @serggroov добрий день! напишіть нам, будь ласка!
-
Без проблем выезжала и вернулась. Если у вас действующие ворк пермит и виза, никаких проблем не будет. Я на границе офицеру сказала, что подалась на новый, но еще ожидаю (подавалась на продление по CUAET находясь во время подачи в Канаде). Мне сказали, что все в порядке, но если я у меня закончится пермит, а я выеду, и к тому моменту не будет апрува нового, тогда в Канаду вернуться не смогу. Кстати, апрув получила, находясь не в Канаде, а вчера уже на почту пришел свежий документ
-
Спасибо. Странно, но ничего такого не было. А не подскажите, что это «Портал», «eCorp»? Я когда подавала заявку на маму, делала ей аккаунт в IRCC в Резидент Портал. Захожу туда - всё без изменений. Пишут, что заявка добавлена и всё.
-
Доброго дня, чи це відноситься до батька дитини від першого шлюбу? Ми офіційно з батьком моєї старшої дитини розірвані шлюбом , маю від нього нотаріальний документ, що він дозволяє іммігрувати до Канади, проходити навчання в Канаді, отримувати статус permanent residence in Canada, також приймати громадянство Канади , і всю відповідальність за рішення дитини приймаю я як мати, він не заперечує. Дякую
-
Дякую за інфо 🫶
-
Відповіли мені з Федерального управління юстиції в Німеччині стосовно терміну виконання довідок про несудимість "Поточний час обробки нових заявок становить приблизно 2-3 тижні з моменту отримання заявки. Заявки не реєструються заздалегідь у Федеральному відомстві юстиції. Вищезазначений термін тепер ще належить з’ясувати. Прискорити процес неможливо. Так само внесення змін до вже поданої заявки більше неможливе."