PR CUAET
-
"Особисту історію" тільки за останні 10 років це для тих, хто працював, або звільнився з роботи меньше ніж за 10 років до того моменту, як приїхав до Канади. А ті, хто не працював 10 років і більше до моменту приїзду в Канаду (як моя мама, вона на пенсії з 2011 року), то повинні чітко і з інтонацією🤪 без упущення якихось періодів розповісти про те, чим вони займалися весь період починаючи з їх повноліття. В мене вийшло близько 60 рядків тільки особистої історії 😶🌫🫣🫠.
-
6 лютого
-
Добрий день! В грудні нарешті отримали евалюацію диплому, робили в ICAS. Зараз я звернула увагу власне на лист, який супроводжував файл з оцінкою диплому ) Attached is an electronic copy of your Canadian Immigration Assessment Report. Please note, you must submit this report to Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The report is also now available for verification by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. Підкажіть будь ласка, я щось не збагну, тобто перед подачею доків на PR я ще кудись must submit цей репорт?
-
Добрий день, ерли вже в консуоьстві, можна нн віддавати старий паспорт при оформоенні нового?