PR CUAET
-
Отправлять сюда
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
Можна забити в Гугл advanced synonyms for common words і полазити
-
Для тої програми треба кваліфікувати під вимоги ЕЕ. Однією з вимог ЕЕ fsw є наявність грошей на рахунку. Але якщо ви в Канаді і маєте відкритий воркперміт, то ця вимога на вас не розповсюджується. Проте, в ее профілі доведеться вказати що вони у вас є
-
А я 27.12 принесла их ножками своими и пока глухо 🤣
-
Так, якщо є лміа то можна одержати ще й закритий вп, але відкритий все одно дійсний
-
То не до мене :) я не спеціально то говорю :)
-
Спасибо большое за информацию!
-
Кто-то говорит 6 месяцев, кто-то говорит, что она бессрочная, если не собираешься покидать Канаду
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, бо заплуталась. Якщо сестра приїхала по візітор візі і подали на ворк перміт, хочемо подати на пр по цій програмі, але вона має повернутись в Україну в кінці місяця. Як правильно вказати легальний період перебування при подачі якщо ворк перміта на руках ще немає ( ми вказали дату через 6 місяців після прильоту так як офіцер не ставив печатки). Чи не буде це рахуватися протермінованим статусом? Чи може це вплинути на отримання пр?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, а сколько действует эта выписка о не судимости?
-
-
Добрий день! Чи є тут хтось, хто отримав вже номінацію? Скільки чекали?