PR CUAET
-
Остап,это только в манитобе отминусуют 100 балов или во всех остальных провинциях тоже?....
-
Я думаю провінція може відіграти роль , навіть місто залежно який офіс буде розглядати твою справу , є офіси іміграційні де просто все дуже довго розглядається є офіси де швидше , є офіцери дуже придирчиві і т .д. ми це зрозуміємо і побачимо пізніше , вже коли наші аплікаціі розприділять по офісах …
-
добрий день! є таке питання: як в консульстві довести що в мене є слот, чи треба їм скріншот показати з Моя черга? чи email з підтвердженням “Ваш запис в Е-Чергу”?
-
Дякую! Сорі, мені напевно треба навчитись відкривати очі 😅
-
Якщо вас вдалось піймати слот, то на вашу пошту прийде лист з датою де і коли. Вас на таку годину чекатимуть в консульстві
-
Вот здесь написано www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/assessing-common.html#:~:text=Cohabitation%20means%20living%20together.,used%20across%20the%20federal%20government.
-
Я не знаю какие законы сейчас , но в 2016 году осенью я вышла замуж , муж гражданин другой страны и не жил в Канаде, мы подали на PR в декабре 2016 для мужа , 3 месяца после свадьбы , наш кейс был громадный с супортив документами 3.5 кг..😬🙂запросов у офицера что наш брак не фейк не было ни одного , были другие запросы лично по документах… мы оба сейчас имеем гражданство )))
-
Ні.
-
Це найоптимальніший варіант, що я знайшла з дистанційним навчанням і ціною
-
ок, дякую)
-
Дивіться, щоб у вас строку в перміті вистачило для навчання
-
Ну так це різні речі, провінція з якої подавалися апліканти і офіс який працює над справою. Спочатку всі аплікації йдуть до Sydney, а вже потім їх розподіляють по офісам. Перше не має значення, а ось друге згідна має значення, є офіси які швидше працюють, а є які довше, це правда.
-
College of New Caledonia 1 рік онлайн = ECE Certificate 5000$ Набір з вересня