PR CUAET
-
Пока не понятно. Из факторов: - медэкзамен на PR отличается от медэкзамена на обычную рабочую визу. Мы проходили давно, но я помню что была разница. - медэкзамен по CUAET был сокращенный - программа новая, как оно будет на практике мы пока не знаем. Может быть и так, и так.
-
В листі є також наступне: if you leave Canada before your decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. Наскільки я розумію, то виїжджати не можна, якщо подалися на продовження - тобто краще дочекатися остаточного рішення офіцера.
-
На сайте есть
-
Може у когось є mail консула Торонто ?
-
Ясно, дякую. А ви незнаєте чи після 31 березня опція продовжити wp все ще буде доступна ?
-
дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Доброго дня, хтось може надати посилання по якому можна дозавантажити файли на федеральному етапі поки ще без AOR?
-
Там немає, там є тількі загальна інформація, я хочу знайти приватній
-
Интересно 😅
-
Добрий день, хто знає яка буде ситуація далі с подачею на PR? Мені ще 5 місяців до подачі треба робити, програма закрита. Спеціальність: Body Technician (trailer body works)
-
Да, я ошибся. Нам пришел запрос только на медицину на мужа, так что видать медицину на жену и дочку зачли.
-
Я чув у когось була візитка консула но не памʼятаю їм я у фейсбуці
-
Первый раз слышу
-
Для СТЕМ категорії відбору в ЕЕ? Я додавала як опшнал документ щоб підтвердити прізвище попереднє (до одруження). Також можливо якщо хочете довести родинні звʼязки Загалом це не обовʼязковий документ