PR CUAET
-
Остапе, а чи не можна порадити в такому випадку, враховуючи, що хлопець подасть документи на виготовлення нового паспорту 21 березна, подати заявку на стаді перміт до 31 березня по умовам CUAET і додати лист пояснення, що замовили новий паспорт, очікуємо і додамо одразу, як отримаємо? Вони все одно доволі тривалий час розглядають заявку на стаді перміт, можна і встигнути паспорт отримати. Чи так не спрацює?
-
Ніби все ок? Відповіді ніякої не дали ще?
-
Всім привіт! Подався по гуманітарній програмі і отримав перше одобрення пів року тому. Сьогодні отримав лист від IRCC про те що треба надіслати їм додатковий документ про доказ звільнення з обов'язку проходження військової служби або документ про те де я служив та коли. В 17 років коли я проходив мед комісію - мене оприділили як не придатного для служби. Проблема в тому, що в мене немає ніякого документа який це підтверджує. В когось була така ситуація? Хтось знає що робити та що відповісти їм в такому випадку? Або може хтось знає консультанта, який в змозі допопогти??
-
Всім привіт! Подався по гуманітарній програмі і отримав перше одобрення пів року тому. Сьогодні отримав лист від IRCC про те що треба надіслати їм додатковий документ про доказ звільнення з обов'язку проходження військової служби або документ про те де я служив та коли. В 17 років коли я проходив мед комісію - мене оприділили як не придатного для служби. Проблема в тому, що в мене немає ніякого документа який це підтверджує. В когось була така ситуація? Хтось знає що робити та що відповісти їм в такому випадку? Або може хтось знає консультанта, який в змозі допопогти??
-
дякую!
-
Напишіть в цю групу t.me/prcuaet/39128
-
Якщо ви така «розумна» то робіть все сама, але не треба брехати, що українці не допомагають друг-другу. Ця група, дві церкви з ярмарками вакансій та донатами і т.д. - прямий цьому доказ
-
Новина буде про мексиканських іммігрантів www.cbc.ca/news/politics/mexico-canada-visas-asylum-1.7128408
-
Повірте, канадці так говорять. Ви мабуть не чули про те що офіцери в аеропорту не видавали вп і прямо казали з яких причин українці їдуть в Канаду. А ще в очі кажуть, що в Канаді зросли ціни, бо Канада надала і надає грошову допомогу Україні і українцям, замість того щоб спрямувати ці кошти на потреби держави