PR CUAET
-
Подивіться на сайті консульства Там все про це написано і правила/вимоги
-
Продовжуються паспорти , в живій черзі. На новий - потрібен запис
-
Дякую
-
У меня мама вдова, поменялось замужем. Когда позвонила сказала есть фото заполнения . Так что фоткайте всё. Попросили выслать
-
Підкажіть будь ласка, може хтось володіє інформацією, чи можна піти вчитися на програму (тривалість 1 рік), в той час коли ти подався на PR?
-
Вы правы, есть проблемы с сайтом. Я уже звонила и подавала жалобу на исправления сайта.
-
Нет это после принятия аппликации надо создать. У нас пока весит скбмит. Но я решила создать GC KEY. А там такие вопросы.
-
Можливо хтось робив довідку про несудимість з Польщі, чи потрібно на неї апостиль?
-
Я коли оформляв федеральний етап, брав за основу форми з номінації. І тауож там знайшов купу дрібних помилок..... Уже федералів тричі перевіряв
-
Дуже дякую за відповідь)
-
Спочатку потрібно спіймати слот на подачу документів Так, DHL доставляє тільки в консульство. Чи може консульство відправити паспорт вам - не знаю. Був в листопаді в Торонто, вони вже паспорти не відправляють, тільки забирати особисто, хоча люди які оформлювали раніше залишали конверти і їм просто відправляли
-
Підкажіть будь ласка, якщо оформити паспорт в Едмонтоні, особисто подавши документи, модна замовити DHL доставку саме в консульство Едмонтону і забирати теж лише особисто в Едмонтоні, чи можна замовити доставку в іншу провінцію Канади?
-
Я поняла анкету на пр. А если на криминальную справку то украинской