PR CUAET
-
Не потрібно, якщо вам не треба дозволів з санепідемстанції. А $30 тис це GST/HST реєстрація. І ще залежить від провінції.
-
@tax_canada_accounting Вітаю, я так зрозумів, що при замовленні послуг у вас - ви там самі все готуєте, а потім надаєте готові документи - і їх вже треба подавати до CRA? А чи можна якось це все так зробити через Wealthsimple, бо у мене там вже є створений кабінет і я хочу мати всі декларації там? І друге питання - процес роботи просто відправити всі документи і сидіти чекати, чи можна ще додатково зідзвонитись та надати пояснення, бо там ситуація трохи заплутана і треба буде багато пояснювати?
-
Доброго вечора! Ми готуємо документи окремо в іншій програмі. Ви отримаєте електронну версію. Ми не робимо в WealthSimple тому що там немає функції AFR (це коли ми дістаємо всю наявну на вас інформацію з CRA). Таким чином в нас виходять більш точні цифри. Зідзвонитись можна. На сайті є реєстрація для безкоштовного дзвінка.
-
Здрастуйте,поделитесь пожалуйста контактами переводчика,желательно не дорогого))))За ранее спасибо
-
Щодо Visitor Record - маючи його діти можуть спокійно навчатися в школах!!!
-
Дякую
-
Ми подавалися 14 річній дитині на Work Permit, все Ок, дали!
-
Ого... такий великий список :) Я відправила лиш свідоцтва про народження, і наші з чоловіком перміти і все... теж нарахували :)
-
А ви фотографували ті сторінки паспорта , на яких є печатка з датою в'їзду? Запитую, бо паспорт було втрачено, тепер вже маю новий. Збереглись фото візи і першої сторінки, але дати в'їзду я фото не робила...Що варто в такому випадку зробити?
-
Підкажіть чи є якісь відео для подовження Work Permit , а то я дивлюся що не та форма вилазить для заповнення , дякую
-
Це не потрібно (фото), бо у Вас є перміт де вказано дату.
-
Просто знайомій надсилали запит на сторінки де є дата в'їзду ще окрім перміту. Але сподіваюсь пройде так... Мені в такому разі обидва паспорти долучати? Той якого немає, але я по ньому заїжджала і новий?
-
Не всіх. Багацько в Торонто відмовляють
-
Далеко не всі йдуть по ЕЕ, бо там високі вимоги Здебільшого люди йдуть через провінційні спочатку Переклад всього що не є в оригіналі на англ / франц мові Краще переклад робити в Канаді. Шанс що ви знайдете сертифікованого перекладача який знає стандарти ІРСС в Канаді набагато вище, ніж в Тернополі
-
DocsBase www.docsbase.ca/home
-
Підкажіть будь ласка, а які документи варто перекладати, якщо я тільки їду і не знаю, по якій програмі буду йти (ймовірно експрес ентрі,як і всі) і можливо,хтось знає бюро перекладів в Тернополі?🙏🏼🙏🏼
-
Так. Треба писати про гроші Unemployed
-
Work Cuaet це не мета, це назва програми/open policy