PR CUAET
-
Отзыв писать не обязательно, но единицу поставить надо!
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи потрібен взагалі документ про реєстрацію міста проживання для оформлення паспорта в Оттаві? Це договір оренди квартири в Канаді, чи потрібно десь знайти українську прописку? І якщо потрібен, то де взяти цей документ про реєстрацію міста проживання? Тому що зараз маю лише закордонний паспорт, внутрішній, ворк перміт та квартирний договір як підтвердження місця проживання в Канаді (я ще можу зробити копію ID-картки). Чи буде цього достатньо для оформлення паспорта? Про заявку та оплату поштою знаю. Заздалегідь дякую
-
Якщо потрібно то вам це висвітлиться в обовʼязкових. Нам прийшлося додавати і при знятті обмежень і при подачі на нові навіть тоді коли чоловіка тут ще не було і я вказувала що він на той час статуса тут ще не мав.Свідоцтво подавала два рази просто переклад без оригіналу навіть,і переклад був здійснений не в Канаді і не в Україні без завірення нотаріуса. Нам прокатило. А третій раз вже подавала з перекладом канадським
-
vm.tiktok.com/ZMMkanBx1
-
І чи є різниця між виплатами по дісабіліті і просто знижка на податки?
-
А якщо є дитина з інвалідністю то це уже welfare?
-
Врядли из-за этого мне кажется
-
Всім привіт. Є форма IMM 5283 (Supplementary Information: Humanitarian and Compassionate Considerations) і в ній треба заповнювати і вказувати чому саме ви подаєтеся по гуманітарній програмі. Але всі кажуть про якийсь лист на 8-20 сторінок, де розповідають про своє життя. І ще з афідевітом. Я не знайшов в переліку документів такого листа з розповіддю. Розкажіть, будь ласка, про цей лист. Може я не там щось дивлюсь. Дякую.
-
З 18 років.
-
vm.tiktok.com/ZMMkm24vk
-
Тільки якщо вам це назначив Канадський лікар
-
1) Виплати до пенсійного фонду не можна ні зменшити, ні не платити 2) Оскільки свмозайняті люди рахуються для держави як працівник і роботодавець, то і платять вони подвійну ставку. 3) З плюсів не обов’язково платити в EI