PR CUAET
-
Надеюсь разберусь
-
Допустил такую вот ошибку ,не уследил Сам короче не пойму
-
Я анкету проверял ,там пусто у меня Конкретно по службе Но 19-20 год я не зря ставил unemployed Так как не работал И должен был указать всю инфу за службу Но там у меня No
-
Вы знаете ,я когда проверил анкету свою ,меня аж в пот немного бросило Ведь по сути у меня есть все документы,чтоб подтвердить службу срочную и не нужно выдумывать ничего . На ПР анкету конечно буду 10 раз проверять все ,и все указывать точнее Спасибо вам за помощь))
-
Понял ,спасибо 🙌
-
Доброї ночі 😇 Подавали перші декларації через бухгалтера. Т1 та форми на кліматичні+ gst/hst (начебто🤨). Вже отримали рефанд та noa, але жодної інформації щодо кліматичних та gst/hst в кабінеті немає. Це означає завтик бухгалтера і її треба штормити чи треба зачекати або дзвонити в CRA?
-
Мені здається що ми уже всі прям перебільшено сприймаємо це Misrepresentation. 🙌 Найкраще якщо є якісь помилки уточнити у міграційного консультанта одразу що робити. Зекономить і час і гроші і нерви. Бо я по цьому нещодавно брала консультацію за 200$, а виявилось що там ніякої помилки по суті нема🙌накрутила себе
-
Трохи не та гілка.
-
Мій процес ПР - 2 роки. Провінційної виборки чекала 8 місяців. Знайомі потрапили на секʼюріті чек і висіли лише на ньому більше ніж пів року. Ще одні знайомі в Канаді вже 6 років, і тільки зараз чекають на ПР. І це все не просто очікування, це здачі і перездачі тестів, збір документів які трошки складніші за скан паспорту, збір грошей на PoF. Дана програма дає унікальну можливість родичам отримати ПР без жодних вимог до мови, роботи, досвіду, освіти, грошей. Без жодних вимог до спонсора і без лімітів на кількість людей. Апліканти переважно в Канаді, в безпеці. Ніякої emergency немає. До закінчення ВП у всіх тут як мінімум ще повний рік. Я однозначно розумію бажання отримати все і одразу, але будьмо чесними - від нас на даному етапі нічого не залежить, і ніякої emergency також немає. Тож влаштовувати революцію і топати ногами звичайно можна, в чаті, але напевно не дуже продуктивно. Хіба що «розважити» всіх учасників змістовними повідомленнями. Всім міцних нервів і скорішого руху по процесу 😌
-
А моя сусідка -канадська,яка мене знає 2 роки, вона мене англійської навчала,я їй український хліб,торт, шарлотку пекла,вареники носила, не захотіла мені написати листа. Сказала,що вона зі мною випадково знайома. Я в шоці була