PR CUAET
-
Мені пояснили в банку, що кожен банк звертається по інфо по Вас і чим більше буде кредиток - тим більше банків, які перевіряють інформацію і тим самим знижують рейтинг.
-
Согласен с Вами абсолютно Канада хочет грамотных ,лицензированых специалистов,и люди готовы опять идти учится ,но подаваться нельзя Зато официантом податься вообще легко Бред какой то 🤷♂️ На сколько я знаю ,в Онтарио апрентисом можно подаваться ,даже если у тебя нет лицензии на PNP А в Альберте нет И вот сижу короче думаю ,подаваться на ПР и учится потом Либо учиться ,получать лицензию ,ЗП поднимать ,что не мало важно,и потом подаваться.Тогда за каждый год опыта баллы получаешь ,плюс местная лицензия что тоже повышает баллы Короче странно это все
-
Доброго дня, хто користується мобільним зв'язком Rodgers? Цікавить питання з оплатою, просто будемо це робити перший раз. Як краще оплачувати в день коли вказано в повідомлення чи можна на день вперед проплатити. Дякую
-
Привіт, ділюсь своїм таймінгом TEER 42200 - PARALEGALS AND RELATED OCCUPATIONS CLB 7 Provincial Stage AOS Application submitted - Oct 16,2023 Additional documents request - October 25, 2023 Additional documents submitted- October 26, 2023 Nomination issued - Nov 07,2023 Provincial stage length - 3 weeks Federal Stage PR application submitted - Nov 28,2023 Gap between Provincial and Federal stage - 3 weeks IRCC confirmation of receiving, # issued - Feb 29, 2024 IRCC additional information request ( IMM5669 form gaps clean up) - Feb 29, 2024 Additional information sent - Feb 29, 2024 Biometric collection request - Feb 29,2024 Submission to first review - 3 month Biometry collected - March 05,2024 Medical Exam completed - Mar 19, 2024 (зарахували минулий) На цьому поки що все, чекаю що буде далі, надіюсь мілітарі не запросять
-
Walmart Photo Centre
-
Тому що різна методологія розрахунку
-
У мене слоти на різні дати для дорослого і дитини. Написала лист з запитанням чи можуть прийняти в один день. Сказали без проблем просто повідомити листом в який саме з цих днів ми будемо. Відповідають 1-3 дні.Оттава
-
Не буде ніякої проблеми, людина має спершу прийняти портал 1 і підтвердити що вона в Канаді перед тим як прийде коПР. Без цього підтвердження з боку людини коПР не прийде і візу не анулюють. @ayaroshenkoo Ось тут я детально описувала фінальні етапи перед ПР, вам має стати зрозуміліше t.me/prcuaet/1783/120068
-
Подивіть відео про кредитний рейтинг. Як він будується, від чого залежить. 2 картки - це оптимальна кількість для побудови кредитного рейтингу. Те, про що ви говорите, це якщо ви будете щось купувати в кредит, тоді вас будуть перевіряти і це може короткотерміново занизити рейтинг.
-
нові
-
У нас з вами схожий таймінг в основних датах. Відкрили аплікацію 29 лютого. Позавчора здала біометрію, зразу зарахували. Чекаю на подальші дії.
-
Я думаю это не совсем корректно!! Есть информация что подачу документов на продление ,,воркпермита,, продлии до конца июля !! Или я ошибаюсь ???