PR CUAET
-
Будь ласка поясніть мені я особисто пробувала і в мене не получається...я заплуталась в питаннях. Подаю на дитину, на питання чи є в нього хтось повнолітній - вказувати - нема? Вибачте що звучить дивно
-
Дякую, за відповідь. Я писала теж саме в Вес. Поясніть будь ласка у Вес які переклади потрібно зробити і чи потрібно завірити
-
Так і зарплатня не 25 баксів на годину 🤣😂🤣😂
-
Дякую 🙏 це 100%
-
Перевіряйте через degree equivalency tool www.wes.org/advisor-blog/wes-credential-evaluations-for-ukrainian-students/
-
Наша провінція зверталася у консульство, щоб вони приїхали до нас, хоча б на один день, тому що багато людей потребує документи, їхати дуже далеко. Але отримали відмову.
-
Додатки будь якої країни перекладаються і евалуюються міністерським органом, який відповідає за освіту в тій країні. Якщо це Україна - це ЕНІК / апостиль. Ви реєструєте ВЕС - проплачує -отримуєте номер і по ньому реєструєтесь щоб спочатку документи пройшли верифікацію & переклад в Україні (апостиль), перед тим як документ буде передано в ВЕС The procedure of forming the package: 1 You submit us (or send in the case of remote submission) WES Canada application forms and originals of educational documents. 2 We carry out the verification of the fact of your education and issuance of the documents. We fill in the lower part "B" of the application form, certify copies of your educational documents. 3 We perform the translation of documents on education (in case of ordering). 4 Then the package of documents in electronic form is transmitted to WES through a secure file transfer protocol. apostille.in.ua/en/additional-services/wes-ca-package