PR CUAET
-
Спасибо 🙏 Подскажите ещё, пожалуйста, в дозапросе офицера написано, что нужно предоставить свежую 5562 на апликанта и депенданта. В пдф форме написано, что ее заполняет только основной апликант, указывая свои поездки и поездки депендантов. Вопрос: нужно ли делать два файла? Один от апликанта с информацией обо всех и второй от депенданта с информацией обо всех? Или достаточно одной заполненной формы от апликанта с информацией о путешествиях апликанта и депендента?
-
Лист з кодом від CRA приходив?! Це ваша дошка чи перша подана декларація в 2023 році?!
-
Добрый день, можете пожалуйста скинуть информацию , как продлить паспорт, если не сложно)
-
Лохтурально обраний Тричі Уклоніст
-
Ні. Це була одна з основних причин чому вона не може жити в своїй країні
-
Чи Підвʼязували свій акаунт в CRA до подачі декларації в whealthsimpl? Якщо це перша декларація і ви не підʼязували свій акаунт до подачі wh..simpl тоді можуть бути затримки.
-
Вот здесь должна подключить?
-
Всім доброго дня, таке питання, були гроші готівкою 12к, їх вкрали, знайшли хто, і через суд мені їх повернуть на банківський рахунок. Як бути з податками?гроші ці вже були оподатковані і я не хочу на рівному місці потім 3к віддати. Як це правильно оформити щоб не платити з них податок?
-
Сейчас посмотрю. Точно помню что отмечала что есть CRA аккаунт
-
Я думаю їх введуть, після якоїсь межі зареєстрованих. Типу 50% з тих про кого вони знають будуть зареєстровані, можна буде вводити.