PR CUAET
-
Це було ще минулого року. Тоді не довго. За місяць прийшов.
-
Ну вы привели пример с единственным мужем. А человек, которому вы пишите про «ерунду» тоже приводит примеры с несколькими людьми и ссылается на слова нотариуса, ничего не утверждает и задает вопрос. Вы реально считаете, что все, что произошло персонально с вашим мужем - это эталон, а все остальное «ерунда»?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка таку інформацію. Я - головний аплікант, заповнюю анкету на федеральний рівень(після провінційної AOS). Ім‘я чоловіка по паспорту - В’ячеслав, але в назві ел.пошти і в соц мережах фігурує ім‘я - Славік. Чи варто вказувати ім’я Славік у нікнеймах? З одного боку (в нашому розумінні) - це лише скорочене ім‘я. А для канадців як 2 різних імені. Не зовсім розумію як правильно поступити, бо офіційного другого імені в нього нема. Славік, Слава - це лише скорочення від повного імені. Я десь прочитала, що людині відмовили у ПР через те, що ім‘я не співпалало з іменем у соц мережах. Тому хвилююсь. Буду вдячна за відповідь.
-
Оскільки Канада федеративна країна то всі печатки нотаріусів або Comissioner for Oath видасться провінційним урядом. Відповідно Comissioner for Oath може бути лише провінційним а не федеральним. Оскільки я є Comissioner for Oath і також ліцензованим імміграційним консультантом зі стажем більше 7 років то можу впевнено сказати що це не вірна інформація. Я завжди всім клієнтам завіряю документи своєю печаткою (в тому числі і декларації по новій програмі) і жодного разу не було проблем. Маю вже не один файловий номер по новій програмі з декларацією завіреною моєю печаткою на якій пише Comissioner for Oath in and for the province of Alberta і номер печатки і дата до якої вона дійсна
-
оплачуйте і завантажуйте. не чекайте на запити офіцерів - це буде довгий процес.