PR CUAET
-
сумніваюсь що треба буде потім забирати в україні. чисто логічно навіщо надавати таку послугу якщо все одно прийдеться їхати в україну. якщо туди поїхати то там можна паспорт за 2 тижні зробити на місці і мати на руках, а не виловлювати пів року слот в консульстві щоб записатись ще на пів року вперед, щоб подати заявку і потім ще рів року чекати поки він сюди приїде. хто зможе поїхати в україну то зробить його набагато швидше. щодо двох документів - вони тимчасові. після 18-го буде зрозуміло що і як
-
30днів
-
Очікуємо офіційних коментарів. Враження що їх наразі не знає навіть «автор» сія дійства.
-
Тоді виходить, що послуга не надається, бо в тому й суть послуги за кордоном, що вона від А до Я має надаватися за кордоном, а не лише її частина. Тоді сенсу поновлювати дані нема, все одно це нічого не дасть. В чому тоді суть саме закону, якщо вони випустили ще до початку його дії два абсолютно нелогічних документи, які перекресплюють те, про що в тому законі йдеться, і про що говорили в раді.
-
Одні консультанти кажуть - не більше 5, інші - 15-20. У нас було 15-20, маємо апрув Але, майже впевнена, тут не кількість листів має вагу. А самі причини лишитися і якість складеної до купи історії і звернення від паралігала
-
Я не можу відповісти на закон/рішення яке не створювала 🤷♀️
-
Дякую за відповідь! Дуже допомогли, а то я думав що робити з відрядженням, але здається доведеться відміняти
-
4 місяці до approve in principle Подавалися в кінці листопада
-
‼️🔴🚨IELTS updates🚨‼️🔴 ⚡️ One Skill Retake: тепер можна перездати лише один модуль! Це реально корисно: часто бачимо у людей результати на кшталт 8.0 – 7.0 – 6.5 – 7.5, і це означає, що власнику такого результату не вистачило балів, щоб отримати дуже вагомі додаткові бали в Express Entry. Доводилося знову готуватись до всіх чотирьох модулів і проходити тест з нуля. Тепер все спрощується: можна перездати тільки той модуль, який не вдалося витягнути з першого разу. Є деякі умови, про них докладніше на офіційному сайті. Більше немає необхідності болісно роздумувати, вибираючи між IELTS та CELPIP 😜 #ielts #englishtest
-
Можливо вона мала на увазі через візові країни, бо знаю до війни точно поверталист в Україну, коли був вкрадений паспорт, с таким папером. Але прямим рейсом до України
-
Доброго дня.Питання по подачі на візи для дітей після подовження Visitor Record. Як створити дві анкети лише на дітей, не створюючі додатково на батьків та не відкриваючи для дітей власних кабінетів? Бачила в групі покроковий план подачі для подовження візітор рекорд для дітей, може хто може підказать план дій по подачі на візу. Дякую