PR CUAET
-
Усім привіт! Чи знає хтось, якщо мати оформляє дитині закордонний паспорт, чи потрібен дозвіл від батька? На сайті цієї інформації немає, але вирішила перевірити. Дякую!
-
Тоже через 2 месяца?
-
Значить по трошки буду пробувати розібратись, чи краще найняти когось?
-
Який жах
-
Підкажіть будь ласка. Я зробила заявку на Child benefit. А де там треба додати свідоцтво о народженні. Його треба переводити на англійську? Чи можна прикріпити фото оригіналу? Дякую!
-
@OstapBosak доброго дня! Я в кінці квітня подалась на ПР, заявка submitted. Раніше писали, що для зміни роботи треба питати дозволу офіцера. Але мою заявку по ПР ще ніхто не веде. В мене є тільки мейл офіцера що видав номінацію. Тобто мені треба питати офіцера з номінації про зміну роботи? Чи треба чекати допоки мені прийде якийсь емейл від ПР-офіцера? І друге питання, чи можна змінювати роботу на селф-імплоїд (власний бізнес)? Чи обов'язково працювати на когось?
-
Наскільки реально знайти роботодавця який зробить на тебе робочу візу в США після 2 років життя?
-
Доброго дня. Хто відправляв справку про несудимість та що з дії і перекладена в консульстві? Там виходить,що є текст не перекладений на англійську ,той що саме про то,хто перекладач
-
Я для продления ворк пермита делала отдельный кабинет, не знаю правильно ли это. Сейчас попробую зайти в тот с куает и пр