PR CUAET
-
Ещё юань можно. Точно не доллар с инфляцией 2 процента в не кризисные времена
-
Рубль. Ведь там госдолга нет
-
-
Доброго дня, Вибачте,якщо є такі відповів, але не можу знайти. Після отримання PR, які документи потрібні змінювати? SIN? ...
-
Не на завжди. Через рік після відміни воєнного стану - збираються реєстра відкрити. Ось і дізнаєтеся, скільки було "Таке рішення нардепи пояснюють "чутливістю цієї інформації в умовах війни". Доступ до рішень обіцяють відкрити через один рік після закінчення воєнного стану"
-
Вони там ніколи не відповідають. Пишу їм імейли, але відповідь через раз. Я і їх розумію, бо с цією ситуацією всім і все потрібно. Але страва не в них.
-
Дужк Вам вдячна 🙏🏻 для мене будь яка інформація важлива 💐
-
Доброго дня . Підскажіть будь -ласка де можно перекласти довідки про несудимість з України ?
-
Я не вижу альтернатив доллару и евро, всё остальное ещё хуже
-
Доброго дня, Вибачте,якщо є такі відповів, але не можу знайти. Після отримання PR, які документи потрібні змінювати? SIN? ...
-
В Едмонтон виставили слоти о 19:04, останні були о 19.20. Слідкуйте за повідомленнями в групі(хоча це і не легко). Я пропустила перший раз, як виставляли. Мені вдалося зловити на себе, а на дитину не вийшло. Тут десь є гілка саме для слотів, без обговорень. Там повідомляють про вже наявні слоти, тільки треба бути вже авторизованим на сайті і чатувати, в прямому сенсі.
-
Писали про war in Ukraine , насчет терминологии не задумывались.
-
Можна, якщо треба можемо допомогти
-
Ага, чутливість. Командирам за особливо «розумні» операції з втратою особового складу медальки, або покарання у вигляді призначення до обласного ТЦК, а солдат за кожен крок будуть на 10 років по СЗЧ садити. Геніально… Все для людей