PR CUAET
-
Мы на месте вчера установили мужчине 47 лет, он служил, есть военный билет. Отец одиночка, двоих детей. Без Резерва+ не принимали подать детей обоих на паспорта. Когда сгенерировали Qкод У него было отметка “на облiку “ Документы приняли🥳 У второго парня, он не служил и никогда не было ни билета ни приписного Отметка была « обратитесь в ТЦК по месту прописки» И бегущая оранжевая строка Консульство в Торонто
-
Congratulations 🥳
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка Я не розумію я вислала їм переклад мого додатка але він якийсь не такий для апостильюа Вона мені каже як в письмі що прикріпила що додайте свій переклад до вес чи закажіть у нас переклад Чи я вірно розумінщо сама я нічого діслати до Wes не можу Чи якщо можу то порадьте чи варто чи заплатили вже ті злощасні 20$ і нехай ще раз переведуть мій додаток як їм треба 🙏🙏🙏
-
Мені сказали, що можна написати email на ту саму адресу, куди відправляли відповідь на портал 1, і пояснити їм вашу ситуацію. Але чесно кажучи - дуже слабо віриться що спрацює Можна ще через кризову форму написати
-
Можна спробувати довідку з дії з перекладом. Може підійти
-
Ви додавали відповідь на цей лист на цей імейл? Чи там на сайті через «додавання» документів (наприклад як я до цього додавала мілітарі та свідоцтво про народження) бо тут в листі вони вказують імейл
-
Якби ж 🥲 Ще чекаю, і бачу, що вже отримали ті, хто отримував портал 2 в ті ж дні
-
Добрий день, Переклади освітніх документів, виконані іншими перекладачами та організаціями, не входять до пакета, який формується нашим Центром! Вам необхідно завантажити копії Ваших перекладів в своїй заявці на сайті WES самостійно.
-
Скажіть будь ласка а номер COPR який ми бачимо в трекері разом з expiry date це той самой номер документу яркий будет в eCOPR яркий потім надсилають після порталу 2?
-
Дякую
-
Дякую, спробуємо
-
Все правильно, через email. На сайті нічого не доступно для дозавантаження.
-
Я отвечала на письмо
-
Так і чим закінчилося? Там де оранжева стрічка?
-
Но никакого подтверждения , что получены и добавлены до сих пор не получила. Больше месяца уже