PR CUAET
-
Як ваші справи? Нічого не з’явилося в особистому кабінеті?
-
А коли ви подались? І ваш етап до мого чи після? Дякую
-
В середу забрав, так
-
Це зрозуміло. Просто в нас таке ж було повідомлення на пошту і вже три місяці тиша. Тому й питаю чи у вас прийшов якийсь лист в особистий кабінет. Якщо щось з’явиться - напишіть, будь ласка. PS Моїм знайомим, що подавалися в лютому аж сьогодні прийшов стаді перміт - більше 4-х місяців чекали!
-
А коли ви подались?
-
Привет. Кто-то есть в группе, кто работает в области охраны труда и безопасности (Occupational Health and Safety)? Напишите пожалуйста.
-
Я зробив розширення для браузера, і воно саме перевіряй, веде статистику і якщо буду вільна дата раніше вашої - повідомить. За 2 тижня пошуку для слота на дві людини нічого не знайшло. Але товаришу вдалось зловити слот на одну людини і перенести на два місяці раніше.
-
На яку адресу ви пишете щоб вам сказали на якому ви етапі?
-
А ви маєте емейл свого офіцера?
-
Обязательно напишу. Ну вот по срокам вообще не понятно. В одной группе видела сообщение, что подались 21 апреля и в начале июня пришло одобрение. И это подавались из-за пределов Канады, а в этом случае сроки рассмотрения дольше. Встречала сообщения от людей, которые при подаче из-за пределов Канады ждали год.
-
Оооо це щось новеньке Тоді взагалі то свинство людей
-
Так
-
У мене були готові всі копії, але процес відбувався дуже повільно, я не знаю що людина так довго вносила до комп'ютера. Я теж думала що черга мене прокляне що я так довго, але це від мене не залежало. І ми всі заходили на 1-1.5 години пізніше свого часу. 🙈
-
бачу згідно опитування портали мають 4 людини з нашого чату. двох ми знаємо (це Anna Masarik i Natalia S). ще 2 - це партизани