PR CUAET
-
Нужно писать реальную информацию и приложить объяснительное письмо
-
Добрий вечір. Комусь вдалося в травні-червні спіймати слоти на отримання нового паспорта? Я дивлюся своїй доньці 14 років уже місяць, але безуспішно. Можливо, є певний час, коли консульство викидає нові слоти?
-
Віза і статус в Канаді то різні речі. Якщо мова саме про статус, то треба переходити в статус «візітор», бо він теж підходить для програми. Це можна зробити якщо виїхати з Канади по закінчення ВП і заїхати по туристічній чи супер візі (краще супервіза, довший термін щоб лишатись). Чи є варіанти перейти в цей статус не виїжджаючи з Канади я не знаю. Можливо вам варто звернутись за консультацією до профі, бо ваш найкращий шанс був податись на новий П до 31 березня, а тепер треба шукати варіанти.
-
Дякую. А візитер це тількі на 6 місяців? А потім знову подавати?
-
Сенат це ще не головне, наприклад вже є випадки в суді Канади де визнають що зараз є геноцид в Україні, гарний адвокат знає як піднести це, в 2023 Канада спільно з Нідерландами почали вивчати офіційно справи про геноцид, та багато іншого. Офіційно це не завжди мається на увазі що треба сенату затвердити. Наприклад офіційно війни немає, але вона є.
-
Дякую за відповідь
-
При чем здесь H&C ,ворк пермит и бенефиты?
-
visitor record как раз оформляется для того, чтобы можно было оставаться в канаде на срок, который более 6 мес. на сколько его дадут, всегда на усмотрение офицера, 6 мес, 1+ лет. его можно продлевать. главное подать анкету до того, как закончится work permit, иначе в день после окончания wp вы будете нелегалом
-
Як те що не офіційно впливає на галочку у формі при подачі на PR?
-
Зрозуміло, чули дзвін не знає де він... Дякую що надіслали лінк
-
Дякую