PR CUAET
-
-
Доброго всім дня. 29 листопада подав аплікацію на PR. Об'єднання сім'ї. Прийшов номер 24 червня. А також запрошення зробити біометрію. Я згідно інструкції проплатив біометрію. Створив аккаунт IRCC secure. А далі все застопорилось. Залінкувати мою аплікацию різними способами в IRCC secure не можу. Инструкціі що я знаходив тут від Mariia не працюють. Куда завантажити квітанцію про оплату біометриії те розумію. Як змінити адресу також не зрозуміло. Тупік. SOS. Допоможіть кто може. Пробував дзвонити їм. Не можу додзвонитися. Дякую
-
Так, ви праві, принаймні на термін продовження паспорту має бути… До речі, а термін дії Work Permit батьків грає роль тут якусь? Якщо в мене до травня 2025 дитині можуть надати на іншу дату (дату продовженої діі паспорту, наприклад)?
-
В Канаді мати вважається головним опікуном по догляду за дітьми, і якщо відмова з цієї причини, то вам мав прийти лист де батько мав дати згоду щоб кошти отримували саме ви.
-
Я сама в шоке, сдавала в воскресенье, жду результатов, многие тут пишут, сдали на 10-12 , не готовились, для меня показался тест тяжелым, хотя работаю в канадском коллективе полтора года, надеюсь хотя бы 4-5 получить, чтобы пройти по AOS
-
Дякую! Тоді здається варто подати свій спочатку на продовження 😀
-
Куди результати приходять? На електронну пошту?
-
Есть такие) у меня вообще ни одной бумажки нет, просто работаю 😁
-
Дякую, що розʼяснили
-
Можливо