PR CUAET
-
Так само і в Європі . Якшо паспорт закінчився, а в тебе нема аналогу ПР, то як тільки війна закінчиться можна речі пакувати.
-
-
Депортировать пока не будут, а вот сможет ли человек работать и иметь такие же права как другие украинцы здесь, вопрос пока не решен
-
Так це правда. Але тут трошки інше, будинки зараз спекулятивно завищені ціни мають-ще з того приросту населення до Калгарі, але зараз вже воно спадає. До речі, і на квартири років 10 ціни тут не зростали, а скоріше падали, дуже важко було продати вигідно квартиру
-
Доброго дня. Якщо автор 13404 відповість то зараз я для всіх Америку тут відкрию. Я трохи пошастала в повідомленнях і побачила що було сказано що вони подавалися 9 грудня. А тепер цікаво коли саме їм той номер прийшов і якщо це аор то ви розумієте про що я?😃
-
підкажіть, будь ласка. якщо виїхав чоловік із України 10 років тому. на обліку не стояв. зараз він не може зареєструватись ніяк. Хтось вже писав у тцк?
-
Зможе отримати опен вп t.me/prcuaet/154858/235144
-
Я хочу в це вірити якщо що ) казали, тут в Калгарі воно по спіралі . Але я думала, спіраль- то їхні економічні кризи у звʼязку з газом. Зараз не вона ніби
-
Є, для тих хто з ПР. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5529-applying-permanent-resident-travel-document.html
-
А чому зараз спадає? Там є ж ще та програма move to Alberta , де 5000 повертають внутрішнім переселенцям. Вже не популярно ?
-
Статус буде visitor якщо просто чекали, або worker, якщо був дозвіл і працювали
-
Він українець? Якшо так, то підходить під категорію яку я вже називав.