PR CUAET
-
Незламна потужність зашкалює)
-
Мне тоже неделю назад засчитали повторную медицину, . Буду и я надеяться, что все в порядке
-
Спасибо за поддержку. Слава богу , не я одна в такой ситуации оказалась
-
Добрий день! Підкажіть, якщо хтось знає... Вдалося зловити слот у консульстві для осіб, які досягли 16-річного віку. Але паспорт нам потрібно робити для дитини ДО 16 років. Чи є якась надія, що наше консульство в Едмонтоні змилується і прийме дитину, якщо слот для дорослого?
-
Точно нема влк, останній облік - приписне 2000-х років
-
дивлюся різні хронології- від надсилання документів (eligibility) до портал 1 - від 1 тижня до 2-3 місяців (не тільки по нашій програмі).
-
Пейстаби, референс леттер… питання в тому як така робота рахується. Сидить майстер манікюру 10 годин в салоні, має 2 клієнти в день, 3-4 години працює з клієнтами, платять % від послуг зроблених за ті 3-4 години.
-
Всім привіт Скажіть будь ласка, переклад довідки про несудимість з Польщі, треба одразу ж на англійську перекласти? Чи з польської на українську, а потім на англійську?
-
Бо нам зробили так: з польської переклали на українську, а потім з української на англійську. І у документі вказано, що переклад був зроблений так. Чи не буде проблем?
-
А в пейстпбі години не пише?