PR CUAET
-
Вже місяць пройшов
-
Теж саме море на домінікані, рекомендую саме туда. І домінікана в оон голосує за Україну завжди, на боці західних країн
-
Ну поцікавтесь чому вам в сша може вʼїзд бути заборонений, якщо ви їздили на кубу. Бо це недружня країна, "відкритий ворог Західного світу", країна яка виступає на боці росіі, поставляючи туди найманців.
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, чи я правильно розумію. У рядку після Я, писати своє ім'я? І де писати ім'я дитини? Чи взагалі не потрібно? Дякую
-
Подаються на ПР тікі ті, хто з сім'ї в Канаді. Але на того, хто в Україні всі дані теж заповнюєте. Його фото не треба. В правилах IRCC коли я дивилася розділ фото, так і написано, що фото ТІЛЬКИ для тих, хто в Канаді. І тільки ви отримаєте ПР. Він ні.
-
Ну увімкнить логіку, Канада повністью під військовим захистом сша знаходиться. Куба знову починає загравати з сша в новий карибський кризис. Як думаєте будуть у іміграційного офіцера до вас питання якщо ви на ту кубу швендяєте чи ні? Особливо коли поруч є Домінікана де все теж саме. Хочете ризикувати - їдьте будь ласка
-
tr to pr. невеличка інструкція є в закріплених повідомленнях
-
вся інформація на сайті вашого консульства.
-
Привіт усім. Я хочу зробити другий закордонний паспорт. Підкажіть будь ласка, які документи мені потрібно взяти з собою, та можливо заповнити якусь заяву. Буду дуже вдячна. Слот я зловила. Мій перший паспорт закінчується через рік.
-
підставляйте різні варіанти- обовязково знайде👍
-
ви тільки заповнюєте аплікацію?