PR CUAET
-
Дякую!
-
Подскажите пожалуйста калькулятор глобальный по Канаде , по какой программе человек может проходить по баллам 🙏
-
Дивіться чи ви можете обовязки натягнути на нок з того переліку. АОС цілком варіант, 3 міс роботи в Альберті, якщо є попередній досвід, і подаєтеся. Теж норм
-
Ви теж великий молодець) звичайно живучи у Канаді треба платити податок з будь-якого доходу. Питання було про людину що в Канаді ще не житиме. Щодо мене - я на канадському пейролі з першого місяця в Канаді, ФОП в Україні закрила. Тож ніяких проблем не матиму 😌 Але в ситуації автора я б проконсультувалась з CRA/толковим tax paralegal. Бо не скажу що канадські податки то копійки)
-
Ви великий молодець. Я знаю багато людей що так не робили. Але це їх ризик, бо вони жили в Канаді. Щодо моєї поради - вона не є протизаконною. Людина топік стартер ще не матиме significant ties з Канадою, якщо приїхала на тиждень і поїхала на рік. Це не legal advice. Можна уточнювати в CRA if they are considered tax residents
-
Так
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна на основі visitor records получити sin?
-
Тобто вибрати просто створення пакету для WES Canada?
-
Вам не треба робити апочтиль, а треба евалюацію. Перевірте розмір файлів
-
Навіщо робити Апостіль , якщо на сайті вказано, що Канада не приймає апостіль? - хто знає, чому після завантаження дипрома і додатків, заявка не зберігається?
-
Ні www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-tech-pathway-nocs-codes-list.pdf