PR CUAET
-
Была такая же фигня, помогло загрузка трех фоток и потом я им на почту отправил все сканы
-
Добрий вечір, у мене є питання. Чи обовʼязково треба робити скан/фото українського внутрішнього паспорту під час подачі документів до WES, якщо він вже прострочений?
-
Там не тільки через вес. Вес найпопулярніший
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, стосовно «довідки про несудимість» з консульства росії в Торонто: у них написано, що можна поштою, але скільки коштує не пишуть. Можливо хтось мав досвід, будь ласка, поділіться. У попередній постах про рфію не знахожу інформації
-
Доброго всім вечора, пишу тут, бо трішки гублюся стосовно цієї теми Ми з чоловіком приїхали до Канади 1.11.2022 року з старими не біометричними паспортами які дійсні до червня 2025, відповідно Ворк перміт також до цієї дати Зараз до нас доїхали з України наші біометричні паспорти які важливі до 2028 року, чи можемо ми податись на нові ворк перміти на новіші паспорти та чи будуть вони дійсні ще на 3 роки? Чи тільки до 1.11.2025?
-
мені теж ще не повернули 500 дол. Аплікацію подала 25 вересня, отримала номінацію 3 листопада і ще немає повернення. Теж скрізь писала і дзвонила сьогодні і нічого. Теж всі українці.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, робота педагогом в дитячому садку підходить для PR? Дякую!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста если 500$ было оплачено , и спустя неделю возвращены . А сейчас в заявке снова просит оплатить сбор , что делать в данной ситуации. Была ли у кого-то подобная ситуация ?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, в мене були три польські робочі візи(сумарністю більше двох років) але, в Польщі жив та працював тільки три тижні, після цього завжди працював в Чехії. Питання чи потрібно буде довідка про несумісність з Польщі? Дякую
-
Это все прекрасно, но вы не ответили, какая у вас должность? Механик? NOC 72410 Automotive service technicians, truck and bus mechanics and mechanical repairers inspect, diagnose, repair and service mechanical, electrical and electronic systems and components of cars, buses, and light and commercial transport trucks