PR CUAET
-
Дякую за інформацію
-
Цю пораду побачила в цій групі і так спрацювало! Я теж сиділа з 5.30. І в 6.07 вискочило аж 5 днів!!! І на кожному було по 6 годин ! Я переходила постійно з різних послуг і навіть міста змінювала. Робила з ноутбука, з гугл хром, входила з приват 24) не знаю ще як допомогти )
-
Додали через веб форму і після АОР будемо питати чи отримали
-
Я додавала LOE без AOR. Спочатку дзвонила в IRCC, отримала тимчасовий номер аплікації, потім через вебформу подала LOE та новий ВП дитини. За місяць десь дзвонила в IRCC по іншому питанню (але тоді вже отримала AOR) і потім запитала, чи отримали вони LOE, сказали що отримали. Тобто, писати треба, но потім ще треба дзвонити після AOR і уточнювати, чи вони точно отримали
-
Я 12 го грудня ,буду орієнтуватись на вас))), якщо прийде дайте знати ,тут таких як ми весь чат ждунів)))
-
🏡ВЖЕ ЗАВТРА. Майбутнє в м. Едмонтон. Купівля першого житла. Поради від ріелтора| UA_CANADA | WEBINAR ⏳ПРИЄДНУЙТЕСЬ Час - 7 PM EDMONTON TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/GCBHBjdpsFQ 🔷 Чи реально купити нерухомість в Едмонтоніі: які тенденції та ціни? Купляти чи Орендувати? 🔶План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Огляд програм купівлі житла у Канаді. 🔷Як правильно обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. 🎙 Speaker : Олександр Шишин - ліцензований ріелтор в місті Едмонтон.
-
Якби вони діяли по справедливості, то було б як з Express Entry система балів, і подались би люди тільки з гарною освітою та великим досвідом, або професією що в попиті. В даному випадку шанс дають всім, все справедливо.
-
Моя сестра ( різні прізвища) спіймала для мене слот, питання наступне, чи хтось подавався з чужим сортом але маючи заяву і паспорт тієї людини що зловила слот?
-
Благодарю!!! А у него эти консультации платные?!?
-
У когось були проблеми з біометрією? Здали 11 червня, сьогодні отримали повідомлення від нашого адвоката, що іrcc не отримали ще біометрію і попереджають , що залишилось декілька днів у нас. Це тільки нам так «пощастило»?
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка,є на данний момент сенс переїжджати в Альберту з Онтаріо?!?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка. Подались по програмі AOS. Приїхали по cuaet. При заповненні заявки на cuaet вказували тільки місця праці з трудової, а коли подавалися на федеральний рівень, то вказали одну неофіційну роботу(робота була як випробувальний термін і її не добавляли у трудову книжку). Просто забули про це коли подавалися. Зараз прийшов запит на резюме(написати всі свої місця роботи з 18 років). Як вважаєте, чи не буде це проблемою і чи можна це пояснити офіцерові? Не можуть через це зевернути справу і не видати піар?