PR CUAET
-
Доброго вечора) Чи може хтось підказати щодо фактичного позитивного рішення у розгляді справи аплікантів з подвійним громадянством при відповідності всім іншим умовам програми (паспорт громадянина , родичі першої лінії — громадяни Канади тощо) Пане Остап можливо у Вас був вже схожий кейс @OstapBosak дякую за відповідь ? Хвилююся, що при розгляді справи можуть розглядати мене на підставі мого другого громадянства (ізраїльського), а не українського. Дякую всім за відповідь!
-
Так
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка: коли, як і де можна буде податись на Accelerated Tech Pathway? Бо вчора ніяких кнопок на сайті не знайшов, може не там дивлюсь 🤪 І хто може подавався у червні чи вчора, розкажіть, як ця процедура проходить? Спочатку треба робити EOI?
-
ircc интересует, если ли у вас укр гражданство или нет. если оно у вас есть и вы можете это подтвердить документально, то вы соответствуете условиям программы. рассматривать они вас будут, как гражданина израиля, если вы скорете свое украинское гражданство и заявите наличие только израильского гражданства.
-
Добре. Дякую
-
Доброго дня Може, хтось знає, який буде приблизний processing time, без усіх позачергових пільг для українців, по АОS?
-
Там головне говорити в майбутньому часі. Для цього і дається це завдання. Часу придумувати не буде, тому просто кажіть: цей встане, цей впаде, дощ закінчиться, вони повернуться додому і вдома робитимуть те і те. І підуть відпочивати, бо завтра буде новий день і нові пригоди. Це так дуже схематично. Вкінці бажано якесь заключення сказати. Нехай залишиться дві-три сек, але щоб вас не обірвало на півслова. Я дуже переживала за свій спікінг, бо я не майстер експромту, але все ж отримала свою 7 (думала, буде 5🙈)
-
Може знаєте, вірний алгоритм дій, щоб не відмовили?
-
А якщо немає ні того, ні другого?
-
То був портал 1 , наскільки знаю :)
-
Добрий вечір, підкажіть по заповненню доків для продовження візи. Отримав новий ворк перміт, і хочу отримати нову візу (стара дійсна до кінця минулого ВП). Коли заповнюю фрому imm5257 (Application for a temporary resident visa) то там вибрати Visitor visa, а причина візиту Returning worker ? Якщо був десь гайд - буду вдячний за лінк)