PR CUAET
-
Ви трошки напутали поняття депенданта та родичів Депендантів ви мусите включати, назлежно чи вони вас супроводжують чи ні, і все заповнювати, і їм треба медицину, біометрію, та довідку про несудимість. АЛЕ це виключно ваш чоловік/дружина, та діти до 22ох які не одружені Всі решта це просто родичі яких треба вказати в формі 5406 (батьки, брати, сестри, та діти (в тому числі ті які вже не є вашими депендантами))
-
Ми з цим стикалися, просто залежить від офіцера, людський фактор
-
Це не так. Відколи ввели біометрію (десь в 2019му) то вона окремо здавалася на ПР та на ТРВ Проте через ковід, щоб мінімізувати потік людей в служби тимчасово відмінили біометрію для ПР. Цього літа цю вимогу повернули назад. Відповідно і платити і здавати біометрію для ПР тепер потрібно знову (як і було коли цю біометрію придумали)
-
Якщо комусь треба, мій моргидж брокер - Connor Green [email protected] Я правда не сто процентів впевнений чи він тільки з Онтаріо працює чи ні. Але з ним в мене завжди суттєво кращі рейти виходили ніж в моїх банках (при тому що в мене їх багато)
-
Остап, добрий день! А якщо дітям прийшли нові паспорти, декілька днів тому, а я сину вже подала на продовження Visitor Record на старий продовжений паспорт, бо не знала скільки ще чекати нові. То буде діяти візітор рекорд чи знову треба робити? І так саме на PR я подала на його старий паспорт? Як бути в цій ситуації? Зарання дякую за відповідь.
-
добрий день підкажить контакти імміграційний консультанта в Монктоні
-
Хто знає email куди писати про повернення коштів? Бо я писала на [email protected], а вони відповіли, що треба звертатись на програму.