PR CUAET
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 ось посилання куди треба завантажувати квитанцію. Кілька повідомлень вище є посилання.
-
Дуже дякую 🙏
-
Наскільки я розумію, рахується загальний досвід в Канаді, але передивіться в умовах Вашої програми, там має бути вказано
-
довідку про несудимість з України
-
Загальний час розгляду до 6 місяців. Невідомо, від чого це залежить. Бо я подала 31 березня, отримала 26 квітня. У кожного свій шлях 😊
-
Хіба? Я не бачив провінційних програм номінації (принаймні Онтаріо) котрі не привʼязані до роботодавця.
-
Яка ціна послуг з подачею
-
Доброго дня! В нас була ситуація, ми не сплатили біометрію коли подавали аплікацію. Я подзвонила в IRCC (дякую цій групі і людям, що поділилися своїми історіями про дзвінки) і мені там підказали, що потрібно заповнити форму і до цієї форми додати receipt про сплату біометрії. Я так і зробила, десь через тиждень прийшов email, що вони отримали receipt і що оплата додана до аплікації.
-
Так довго,ще й прислали без позначки CUAET..
-
Добрый день!Подскажите что добавлять в пункт документ о прохождении английского теста? Если мы подаемся по РNP и он же там не нужен, добавлять туда документ от работодателя или как?
-
HCPS OINP, якщо є рік - йдіть по СЕС, без FSW Якщо зміни в роботі - сповістити, але не зобовʼязує привʼязку до роботодався як, наприклад, Job Offer OINP .
-
Letter of Explanation