PR CUAET
-
Это давно уже не новость .Так как может приспичит? Если любой штраф опротестубт ..правла я не понял до конфискации имущества или после но главное ,что опроиестуют.....я согласен с тем что прислали выше ..читайте закреплённые сообщения .главное жить сейчас а что будет или не будет в будущем зачем гадать..тем более какая разница. Что будет в Украине мы же в Канаде...я согласен с этим высказыванием а вы?зачем жить и бояться документы на руках надо подчиняться закон страны в которой живёте а не украинскм законам.
-
Ищем партнеров. Для пассивного дохода. Удаленная деятельность.От 20 лет. Доход от 400$ в неделю. Детали в ЛС
-
До чого тут апостиль?
-
Ищем партнеров. Для пассивного дохода. Удаленная деятельность.От 20 лет. Доход от 400$ в неделю. Детали в ЛС
-
Перший раз я здавала у квітні Я б можливо і раніше пішла здавати, але найближчий пункт за 110 км і там всього 8 місць які розбирають дуже швидко Чекала більше місяця на оновлення доступних дат😣
-
О, ми близько по датах ☺️ Я йду 25го😅 Вже вдруге 😅 В перший раз можу сказати, що не такий той вовк страшний, як його описують Головне - постарайтеся розслабитися і фокусуватися на завданнях Від стресу втрачається пильність і робиться велика купа помилок Удачі вам та гарних балів❤️
-
Є ті, хто включав такс прорерті в щомісячні платежі разом з моргеджем? Ми включили, але тільки зараз дійшло, що вони їх акумулюють і будуть сплачувати лише з наступного податкового періоду🤦♀️ тобто зараз нам треба за наступні півроку заплатити самим💪🏻 хтось з цим стикався? Вносили зміни в договір по цьому пункту? Як вже з акумульованою за кілька місяців сумою? Зараз буду займатись цим питанням, але цікавить чужий досвід😊 дякую! Бо не хочеться фактично наступні півроку платити двічи
-
Ну очевидно ви не враховуєте витрати на оренду житла за 20-25 років у разі, якщо ви вклалися у золото замість будинку)) це якраз десь та сама разниця, яку ви вказали.
-
Мне кажеться это страшилки...типа испугаемся и вернемся, на каких основаниях...и штрафы и конфискация...это все юридически можно разгромить в пух и прах...они же добровольцем по факту призывают....не явился не доброволец, война не обьявлена всеобщей мобилизации нет...а стать на учет добровольно не несет таких последствий....
-
www.legalaid.on.ca/immigration-services/ Дзвоните на гарячу лінію і просите допомоги на адвоката по гуманітарній програмі еміграції