PR CUAET
-
Правильно ли я понимаю математику? В этом году осталось выдать ещё 2356 номинаций по AOS. А необработанных заявок - 3636 штук. Учитывая, что за июнь и июль подалось 874 человек, и если будут рассматривать все заявки в порядке очереди, то тем кто подался в перезапущенной программе, не хватит квот в этом году, только в следующем.
-
Подивіться, будь ласка, в цій гілці t.me/prcuaet/1881
-
А НЛ так не спрацює, треба самому заносити. Виключення якщо ви дефіцитний спеціаліст
-
Этот глагол в русском языке означает существенно ошибиться и не относится к нецензурной лексике. Это русский сленг и ничего общего не имеет с именем существительным, которое имеет одноименный корень. Вошёл в обыденную речь впервые в Алтайском крае и используется как сленг
-
Нам теж таке прийшло, хоча в Польщі колись все здавали. Це може бути по декільком причинам: ви свого часу пройшли не повний медогляд або виїзжали з Канади. Краще ще раз пройти.
-
Ви подавалися з цим консультантом?
-
Дякую за екскурс. Проте вищезазначеного це не змінює. Гарного дня.
-
Якщо будуть якісь питання у офіцерів, вони вишлють дозапит. В нас взагалі сплатили за родину 4 людини, потім прийшов дозапит ще сплатити окремо за чоловіка і окремо за мене…тобто сплатили ми чомусь дуууже багато і нічого не повернули…
-
А вы уже с пр?
-
Я подавалася рівно в той день, коли було 18 місяців. Нарахували все доволі швидко.
-
привіт усім хто здавав TCF CA, у вас була письмова частина на комп"ютері чи на папері? Ніде не можу знайти в них на сайті цього хоча вже на екзамен записаний. Дякую🤝
-
Де ви брали таких "бухгалтерів"? 😳 Щоб інших застерегти
-
Ті заявки, які зараз розглядають- це за минулий рік. Зараз десь середину грудня видають номінації і є деякі люди, які ще з листопада не отримали
-
це вже цікаво, виключений за станом здоровʼя чи у звʼязку з виїздом на постійне проживання за кордон?
-
Вчора була в консульстві в Едмонтоні, і уточнила це питання в консула, бо в чоловіка така ситуація Отримала таку відповідь і тепер буду ловити слот і готувати для нього документи