Доброго дня.
Ситуація наступна:
5 місяців чекаю на OWP.
Тим часом працюю в оптометриста при лікарні walk-in типу перекладачем( хоча маю працювати асистентом лікаря). Працюю неофіційно, на свій і його страх і ризик, оскільки док ще не отримала, але в мене 5-ий міс вагітності. Іншу роботу я не знайду , якщо знайду то мене не візьмуть, бо я вагітна.
Чи маю я право працювати перекладачем при лікарні офіційно без знятих обмежень ? Мені ці два місяці можна буде додати до досвіду при подачі на AOS (тобто, зарахувати години заднім числом, чи щось тому подібне)?бо шкода втраченого часу-я хочу подаватись на PR.
Який у мене вихід із ситуації??
Я була в @Bohdana_Stepanenko_Lypovyk на консультації і задавала це питання в березні, бо я знала, що піду на цю роботу. Пані Богдана, сказала, раніше часу не хвилюйтесь, OWP має встигнути прийти до того як ви почнете працювати, бо я подалась на нього вкінці лютого, а приступити до роботи мала через 3 міс, тобто на поч червня. До роботи я в такий період і приступила, а документу так і нема. Тож питання актуальне. Хто може щось порадити-буду мега вдячна.