PR CUAET
-
Я не вірю в безпекові регіони. В країні війна. Так в деяких частинах люди страждають менше. Он на Львівщині чоловіків з усіх сел вигребли. Війна є війна і вона стосується усіх.
-
Дивіться коли ви отримуєте сабмітід леттер то у системі заявка має номер, вам його не надсилають бо він вам не потрібен а надсилають тільки підтвердження сабмітід. Коли люди дзвонять до ірсс то вони їм називають цей номер із бази. Зробити з цим ви нічого не зможете бо воно теж саме що сабмітід.
-
А ви б не їздили до чоловіка? Нічого що вони зараз під замком? До батьків? Я от не ізджу бо не маю грошей на квитки. Але розумію тих що їздять. Лікуватися наприклад. Тут вмерти швидше ніж зробити обстеження. Моя подруга їздила на операцію
-
Напевно не AOR, бо ще не почали розгляд справи.
-
по телефону аор не дають. тільки тимчасовий (на жаль без потреби)
-
Тетяно, українці постійно їздять з Канади в Україну та назад. Багато людей це робили вже по багато разів. Тож про яку небезпеку ви говорите? Афганці та сирійці не їздять додому - бо там для них небезпечно. Українці ж самі показують, що небезпеки немає. То в чому ж терміновість надання ПР українцям?
-
Я проти сіяти неприязнь серед своїх до своїх. Життя і так занадто важке щоб ще гризти один одного